Droogijsstralen

Voor hoogwaardige en fijnere producten bieden wij ook droogijsstralen aan. Grote voordeel is het achterwegen blijven van restafval in en om het product zonder dat de ondergrond beschadigd wordt. Daarom is droogijsstralen uitermate geschikt voor het verwijderen van bestickering, vetten, vuil en andere oppervlakte residuen op machines, machineonderdelen, voertuigen en boten.

Bij droogijsstralen wordt gebruik gemaakt van CO₂ bij een temperatuur van -78,5 °C. Dit wordt vermengt met lucht wat onder druk tegen het product gespoten wordt. Dit koolzuurgas vermengt zich met de lucht en zorgt voor een droge lucht waardoor er geen vocht en andere resten op het product wordt aangebracht.

Om klanten van Coatinx compleet te kunnen bedienen werken wij samen met Ematra Paint Solutions uit Barneveld. Ematra heeft de capaciteiten op het gebied van stralen die ons de mogelijkheid geven uw als Coatinx klant zelden tot nooit een NEE antwoord te hoeven geven op bijkomende vragen bij poedercoaten.

Benieuwd geworden? Vraag gerust naar onze mogelijkheden!

Benieuwd naar de kosten van droogijsstralen?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij maken een berekening per uur en product in plaats van droogijsstralen per vierkante centimeter. Deze wijze van prijzing is anders dan anders maar het spaart u en ons een reken afdeling uit waarmee de focus op het stralen en poedercoaten kan blijven liggen, en we de kwaliteit kunnen waarborgen en waar onze klanten vooral behoefte aan hebben SNEL leveren.

Coatinx is een zusterbedrijf van www.livingsteel.nl dit bedrijf produceert een groot scala aan op maat gemaakte meubels, stalen deuren en taatdeuren. Meubels en deuren worden in samenwerking met Deco Center woonwinkels uit Barneveld, Ede en Amersfoort vermarkt.

Coatinx BV

Nijverheidsweg 9E
3771 ME Barneveld
085 040 29 75
info@coatinx.nl

LivingSteel BV

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
085 070 34 92
www.livingsteel.nl

Pantadore BV

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
085 070 34 92
www.pantadore.nl